21 95 12 96 info@zenhuset.dk

Data og privatlivspolitik

Som praktiserende psykolog er det en naturlig del af mit arbejde at jeg indhenter, behandler og opbevarer persondata in min virksomhed.

Jeg indsamler og opbevarer dine data i forbindelse med behandlingsmæssige og lovlige forretningsmæssige formål. Det sker for eksempel:

  • I forbindelse med behandlinger på klinikken og journalføring samt opbevaring af dine oplysninger.
  • Opfyldelse af lovkrav, fx i forbindelse med fakturering.
  • I forhold til dine korrespondancer med mig

Når jeg beder dig om persondata, oplyser jeg dig om, hvilke data, jeg behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Hvis jeg indhenter data om dig fra andre, fx en myndighed eller læge, sker det med dit samtykke.

Hvis jeg skal videregive oplysninger om dig til andre, fx en myndighed, forsikringsselskab eller læge, sker det kun med dit samtykke. Jeg oplyser dig altid forinden og det sker kun med dit samtykke.

Jeg behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for mig. Det samme gælder omfanget af de persondata, jeg bruger. Jeg bruger fx ikke flere data, end dem, jeg har brug for til det konkrete formål.

Jeg sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til min indsamling, behandling og opbevaring af dine data. Du kan altid henvende dig og få alle data slettet.

Det betyder for dig som klient, der har gået i forløb i klinikken, at jeg opbevarer din journal i 5 år efter din sidste behandling her, og at journalen derefter slettes. Dette er et lovgivningskrav jf. Psykologloven for autoriserede psykologer.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jegbehandler om dig. Du har også ret til at få rettet unøjagtigheder eller få slettet dine data.Dit samtykke er altid frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage, ved at henvende dig til mig. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Sikkerhed

Jeg har interne regler og tekniske foranstaltninger om informationssikkerhed, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Jeg har fastlagte procedurer og kryptering for databehandler (fx email), der behandler følsomme persondata. Der anvendes kun databehandlere i EU lande som kan give dine data tilstrækkelig beskyttelse.

Brug af cookies

Når du besøger Zenhusets website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncering. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Oplysninger bruges til at identificere dig. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

For at målrette annoncering indeholder websitet cookies fra tredjeparter, der kan omfatte:

  • Google Analytics

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Dorthe Høj Jensen/ Zenhuset