21 95 12 96 info@zenhuset.dk

Sorg og livskriser

Sorg og livskriser er en del af livet for de fleste. Efterhånden som vi bliver ældre, oplever vi alle, at livet ikke kun er opadgående. Livet indeholder også smertelige traumatiske hændelser, der indebærer sorg eller udløser livskriser. Bliver du ramt af f.eks. et dødsfald i familien, alvorlig sygdom, ulykke, fyring fra jobbet, krænkelser eller skilsmisse, så kan det ofte udløse meget stærke følelser.

Få hjælp til at bearbejde kriser

Du kan i klinikken få hjælp til at bearbejde sorg og livskriser. Det er vigtigt, at få sådanne hændelser bearbejdet, da de ellers ofte ”parkeres” i kroppen. Dette kan give udslag i form af smerter, maveproblemer, hovedpine, manglende livslyst eller psykiske problemer som angst eller depression.

Selv når det er lang tid siden, du har haft en sådan hændelse, kan du stadig nu føle, at den sidder i kroppen. Det er heldigvis aldrig for sent at bearbejde dette. Du behøver altså ikke fortsat at have det dårligt. Det vil ofte være en særdeles befriende følelse at få disse ting bearbejdet.

Fusion Therapy til behandling af sorg og livskriser

Fusion Therapy er her særdelse anvendeligt. Det kan integrere de metoder, du har brug for, til at løsne både det tankemæssige, spændingerne i kroppen samt det følelsesmæssige. Gennem Fusion Therapy vil du få psykoterapi (psykolog behandling), der bruges i samarbejde med fysiske behandlingsmetoder.

Netop denne kombination af behandlingsmetoder er med til at løsne de spændinger, der nu har manifesteret sig i din krop. Selvom de oprindeligt har været emotionelle og stammer fra eksempelvis sorg, så mærker du, at du nu også sidder i kroppen.

Derfor tager jeg fat på både sindet og kroppen, hvilket skaber hurtige og holdbare resultater.

Vil du vide mere om behandling af sorg og livskrise?

Har du brug for hjælp til et liv i balance, så ring til mig og få en uforpligtende snak.