21 95 12 96 info@zenhuset.dk

Priser

Priser på ydelser hos Zenhuset

Priser på psykologisk behandling skal være gennemskuelige og fornuftige. Derfor kan du også se alle priser på ydelser hos Zenhuset herunder.

Første telefoniske kontakt, hvor du kan høre mere om muligheder, og jeg skal kende lidt til dine udfordringer, er altid uforpligtende og gratis for alle klienter (op til 10 min). Du kan derfor roligt kontakte mig, så vi kan tage den indledende dialog uden omkostninger for dig.

Jeg kører med fornuftige priser for privatbetalende, der er tættere på din egenbetaling på henvisning. Yderligere får du hos mig mindst 55 minutters konsultation pr. gang, fremfor 45 minutter på sygesikringshenvisning.

Hvis du er medlem af Danmark, kan du få 300 kr. i tilskud pr. behandling på taksten, hvor jeg indberetter. Hvis du er mellem 16 til og med 25 år, kan du få 450 kr. i tilskud fra Danmark. 

FORTROLIGHED

Jeg arbejder med så meget behandlingstid til dig som muligt. Det, der skrives i journal, er udelukkende til at gavne dine behandlingsfremskridt. Samtidig kan jeg derfor også garantere fuld diskretion og fuld fortrolighed. Jeg oplyser ikke videre til andre parter, at du er i behandling, eller hvad vi arbejder med. Jeg har kun kontakt til andre (f.eks. læger, livspartner, forsikringer, arbejdsplads), hvis det er noget, du ønsker.

Prisangivelser nedenfor er for privatbetalende. Hvis din arbejdsplads betaler eller forsikringer generelt, er taksten 1.200 kr. pr. individuel konsultation pr. time.

Jeg samarbejder med mange forsikringsselsskaber (f.eks. Danica sundhedssikring, Pensam, Skandia Forsikring, Dansk Sundhedssikring, Topforsikring, Gjensidige, Himmerland forsikring, osv.

Priser for psykologbehandling / terapi 

(Privatbetalende uden sundhedsforsikring eller arb.plads tilskud)

BETALING

Der betales efter hver endt konsultation. Ved telefonkonsultation betales via MobilePay før konsultation.

Betalingsformer: MobilePay, kontant (modtages på beløbet), kun i særlige tilfælde bankoverførsel.

AFBUD

Min mulighed for at køre med lavere priser er delvis afhængig af, at I som klienter ikke laver mange sene afbud. Respektér derfor venligst dette.

Jeg forbeholder mig retten til at opkræve 500 kr. eller min. 50% af prisen for din behandling, ved afbud senere end 24 timer før din aftale. Hvis der er tale om udeblivelse eller afbud senere end 3 timer før din behandling, betales der fuld pris for aftalen.