21 95 12 96 info@zenhuset.dk

Livsstils- og vægt problematikker

Livsstils- og vægt problematikker står sjældent alene. Ofte er der en direkte sammenhæng mellem livsstil og vægt problematikker over til stress eller andre psykiske udfordringer. Som vi ved i dag, så er det praktisk taget umuligt at tabe sig i vægt, hvis man er stresset og har kortisol kørende i kroppen.

Er dette tilfældet med dig, er det første, der skal gøres, at nedsætte stress niveauet.

Hurtige og holdbare resultater

Jeg anbefaler Fusion Therapy i forbindelse med sådanne problematikker. Jeg har stor erfaring med at lave individuelle forløb, som er tilpasset netop din livssituation. Her tager vi fat i kost og træning samt psykiske problematikker og adfærd.

Med Fusion Therapy benyttes altså en helhedsindsats, der er kendt for at skabe hurtige og langvarige resultater. Selve behandlingen består af flere behandlingsindsatser i én og samme proces. På den måde behandles både de fysiske og psykiske udfordringer, der har skabt de aktuelle problematikker.

Desuden anbefaler jeg opfølgning, da det er en uvurderlig hjælp, når det gælder ændring af vaner. Når du skal stå til ansvar overfor både dig selv og en behandler, giver det ofte et ekstra boost til at holde ved. Da du hurtigt vil mærke resultater, vil du uden tvivl også selv have lyst til at planlægge opfølgning.

Vil du vide mere om behandling af livsstils- og vægt problematikker?

Har du brug for hjælp til et liv i balance, så ring til mig og få en uforpligtende snak.